Latte Art & Baristika

Povědomí o kávové kultuře mezi veřejností narůstá a s tím i zájem o seberozvoj jako součást firemních akcí. Abychom uspokojili naše klienty, navázali jsme spolupráci s dvojnásobným baristou roku 2012 a 2015, Adamem Neubauerem.

V roce 2015 se mu dokonce podařilo umístit se na 10.místě na WORLD BARISTA CHAMPIONSHIP v USA. O své zkušenosti a dovednosti se s Vámi rád podělí. Vy si tak můžete usnadnit přípravu kávy doma a snáze vybírat kvalitní suroviny pro její přípravu.

Orientační náplň kurzu

Teorie

  • Původ a historie kávy
  • Rozdělení kávy a její pěstování
  • Sběr a zpracování kávy
  • Pražení kávy
  • Výběrová káva
  • Základní terminologie
  • Mlýnky na kávu
  • Práce s mlýnkem

Praxe

  • Mlýnek a jeho nastavení
  • Příprava espressa
  • Základy latte artu
  • Čištění a údržba kávovaru

Délku i obsah školení si můžete přizpůsobit svým preferencím.


Latte Art & Baristika Latte Art & Baristika Latte Art & Baristika Latte Art & Baristika Latte Art & Baristika

Vytisknout stránku Vytisknout stránku
0.0 0Hodnocení