Máte zájem o pravou moravskou zabíjačku?
Volejte +420 608 600 553 nebo pište na [email protected]
11,00h
Check-in
12,00h
Přivítání hostů moravskou slivovicí domácím pánem.
12,30h
Vytahování z kotle. Prvně k snědku je mozeček s vejcem a domácím chlebem. Následuje ovar, srdce, játra, zabíjačkový guláš, čerstvý křen, hořčice, cibule, pečivo. Něco sladkého k zakousnutí – jablečný štrůdl.
13,00 – 17,00h
Odpoledne nám zpestří harmonikář.
14,30 – 17,00h
Výroba zabijačkových specialit: jitrničky, jelítka, tlačenka, škvarky. Můžete přiložit ruku k dílu a něco se přiučit od našich řezníků (zástěry k dispozici).
15,00 – 20,00h
Možnost návštěvy vinotéky za doprovodu sommeliéra.
17,00h
Přesun na večeři do vinného sklepa přímo v areálu penzionu.
17,30 – 22,30h
Bude hrát k tanci, poslechu a zpěvu cimbálová muzika. Po celý večer můžete dle chuti konzumovat zabíjačkové speciality. Sladká tečka- babiččina buchta.